3er Dissabte,  festa usk,  Poblenou

Crònica festa USk Barcelona


Gracias a todos 
por atender la fiesta de la asociación ese sábado. Las fotos y los dibujos son testigos de los buenos momentos que hemos pasado juntos. Quiero agradecer a todos los que han ayudado a llevar a cabo ese evento. Jordi Castejón por acogernos en Can Ricart, y su participación a la tertulia por la mañana. Estábamos muy a gusto y esperemos desarrollar nuestra colaboración con nuevos proyectos. Nuestro sponsor Royal Talens por su generosidad y su apoyo, Albert Bayo y Eva Viudes por coordinar el Tercer Sábado, La junta por la organización y coordinación general del evento. Los voluntarios que han dado de su tiempo para organizar nuestro espacio en Can Ricart, dar la bienvenida responder a las preguntas del publico compartiendo nuestra pasión. Toda esa energía la llevaremos para ir adelante!

Nos vemos al próximo evento!
Seguim!

Lapin

Un dia radiant però fresquet va ser l’anunci que seria tot un èxit. A les 10h, ja estaven els voluntaris organitzats a la taula de recepció de visitants a Can Ricard i varen començar a fer-se les primeres inscripcions per rebre l’obsequi de Benvinguda a la nova Associació, i els números per el sorteig de material de Royal Talens.

Al voltant de la meitat dels inscrits a la associació varen recollir el material abans de començar a les 11:30h la tertúlia amb en Lapin. Una associació que neix amb quasi 100 inscrits es segur que serà tot un èxit.

Una taula plena de material cedit per a Royal Talens va començar a ser banc de proves i fons d’inspiració per grans i petits.


Una part dels assistents varen poder accedir a la tertúlia, comentada com “molt interessant”, al mateix temps que d’altres incapaços de esperar, començaven a dibuixar per el Parc i també dintre del recinte de Can Ricart. 

Un matí ple de trobades, i salutacions després d’unes vacances d’estiu que ens han mantingut viatgers i actius per tot arreu, va tenir el colofó a la foto sota la xemeneia del Parc a les 13:30h.


Els participants es varen repartir entre el vermut i continuar dibuixant, fins que molts dels assistents varen fer un dinar improvisat a Cal Santi que encara va ser una excusa per continuar dibuixant.

A la tarda entre els llocs proposats per anar a dibuixar “la escocesa” va ser un dels mes concorreguts, entre els seus passadissos, els tallers, els patis i les terrasses, molts dels sketchers varen continuar dibuixant.

El taller dels “petits” Urban Sketchers va ser un altre de les activitats de la tarda, els menuts van campat amples remenant colors, rotuladors i tintes. Bé, els grans també! que no se n’estaven!

Els grafittis, atrauen l’atenció… i passen ràpidament als quaderns abans no se’n vagi el sol, quan les ombres s’allargassen. Això sí, des d’un bon banc, que si s’està còmode, es dibuixa millor.

A les 18:30h la plaça torna a bullir, és l’hora de la foto de grup a Can Ricard.

S’hi senten diferents idiomes, però tan se val, el dibuix és universal. I allà estan, dibuixos i dibuixants, tots junts per la foto de grup.

Les paraules de agraïment de Swasky als assistents i especialment al patrocinador, Royal TAlens, varen donar pas al sorteig. Aquesta vegada va ser la petita Louise, que va extreure del barret el número de en Joan que va tenir la sort de obtenir el premi amb el OHHHH de tots.

Les activitats van ser tot un èxit de convocatòria, i es de agrair al assistents i sobre tot als voluntaris, fer-les possible.

Una bona festa, i millors dibuixants!!

Texte: Margot Alonso i Nuria Galbe
Fotografies: Melanie i Albert Navarro

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *