Assemblea,  Associació USkBCN,  Candidats,  Junta,  USk Barcelona

Candidats per a la nova junta

Benvolguts/des socis i sòcies.

Com ja sabeu, el pròxim 6 de juny hi ha l’assemblea general i la renovació dels càrrecs de la junta per als propers dos anys. És per això que us presentem les candidatures que s’hi han presentat.

Així doncs es renova tota la Junta:

   Presidència
   Vice-presidència
   Secretari
   Tresorer
   2 vocals


Aviat tindreu l’ordre del dia i tota l’altra documentació per preparar l’assemblea. 
Ens veiem el 6 de juny.

Candidats individuals

Margo Alonso
Armand Schumer

Candidats en equip

Montsino, Francesc Ricart, Toni Santiago, Toni Rodriguez, Pere Armengol i Jaume Jané

Presentació dels candidats



Margot Alonso


Soc Margot Alonso em presento per a ser membre 
de la Junta de USK per als propers dos anys.
He  format  part  de  la  Junta aquest  primer any  de 
constitució i posada en marxa de la Associació.
He  intentat  aportat  el  meu  coneixement  de  la 
gestió de una ONG, adquirit després d’uns anys a 
Arquitectes  sense  fronteres  a  on  he  sigut 
secretaria.
Ara ja sabem, després d’aquest any de feina, quins seran les nostres despeses generals mínimes fixes: compte corrent, gestor de impostos, i assegurança. També tenim una base de socis que creix i crec que podem fer un pressupost real i establir unes quotes que permetin una sostenibilitat econòmica, això ho haurà de decidir la Assemblea.

Ha sigut un any de establir les bases de treball, però amb poc temps i mitjans per fer moltes coses. Afortunadament els grups de voluntaris que portem els events, recurrents o nous, hem treballat molt, però es necessiten mes voluntaris i mes mans.
M’agradaria tenir una associació mes integrada al dia a dia dels sketchers, transparent a la seva gestió, participativa i tot i que he lluitat amb energia per això, (de vegades m’han dit amb massa energia), crec q queda molt per fer.
Com que m’agrada ser productiva i rentabilitzar el meu temps, m’agrada que la Junta delegui el treball dels events en grups de treball autònoms i crec que es poden fer reunions operatives i pròximes si la informació està al abast dels voluntaris i fem servir mitjans q posa l’Ajuntament al servei de les associacions.
Com a moltes associacions, crec que el repte futur es combinar el fer projectes nous per als socis, amb el manteniment d’una comunicació molt directa amb ells.
Crec q la junta ha de ésser gent que participi als events, que dibuixi al carrer amb la gent i que tracti cada setmana amb els diferents grups que surten a dibuixar. A mes de intentar guanyar noves propostes per muntar conferències, cursos, tallers, convocatòries i publicacions.
Mantenir viu això es difícil, però la base som nosaltres, els socis i els voluntaris i la empenta de una Junta activa. Per això m’agradaria formar part d’una nova Junta que arrossegués molts voluntaris per noves accions.
Espero amb molt interès la nostra assemblea.

Armand Schumer

Presento mi candidatura como participante en la Junta directiva.
No soy dibujante pero pienso que mis experiencias en asociaciones pueden dar soporte a Urban Sketchers.
Saludos cordiales,


Experiencia profesional:

Dusen-Platino SA. : Fabricante español de medias. Director de las filiales de Benelux y Alemania.

Experiencia anteriores de voluntariado:

Asociació Dret a Morir Dignament Catalunya:
     Responsable financiero y administrativo
     Responsable “Imagen Institucional” : elaboración de carteles (Photoshop), envío de NewsLetter.
     Organización de eventos.
     Responsable gestión de socios y voluntarios
     Responsable organización y búsqueda de entidades para dar charlas.
     Asociación AidaBooks&More-Barcelona (Librería solidaria):
     Coordinador grupos de trabajo.
     Responsable gestión de voluntarios.

Equip
Presentem una candidatura conjunta que inclou diferents perfils i expèriencies per tal de formar un equip de treball divers, però a la vegada complementari, que ens permetrà tirar endavant una associació oberta i participativa.

Les línies ens les quals ens agradaría treballar són les següents:

  • Continuar amb la organització de les activitats periòdiques actuals: sketchcrawl, tercer dissabte i sketchakucha.
  • Creació de noves activitats
  • Crear una xarxa de socis col·laboradors per potenciar més activitats i la seva participació a l’associació. Major vinculació entre socis i voluntaris.
  • Fer el soci més participatiu en la proposta d’activitats o localitzacions i crear un “espai” per a la recollida de propostes
  • Potenciar el dibuix amb impacte social
  • Promoure l’sketching a nivell local entre associacions, entitats i escoles
  • Transparència de números i decisions
  • Ampliar el radi d’activitats i col·laborar amb altres comunitats de dibuix. Fomentar el vincle amb altres comunitats de dibuix del territori
  • Captar públic de diferents edats
  • Crear un dia del nen. Un dia enfocat a l’sketching amb els petits i algun taller
  • Organització del Dia del Soci, amb xerrades, dinar, etc. Exclusivament per a socis.



Toni Santiago (Barcelona) 



Arquitecte i dibuixant de Barcelona. Graduat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) l’any 2002, té una àmplia experiència professional en el desenvolupament i gestió de projectes i obres d’infraestructures públiques. També ha estudiat Belles Arts a la Universitat de Barcelona (UB).

Des de l’any 2013 ha estat participant en tallers, activitats i exposicions de dibuix urbà. L’any 2016 ha estat guanyador del Concurs de Dibuix en Llibreta de Barcelona per al millor conjunt de dibuixos. Ha impartit tallers com a instructor per: Introducció al Sketching, Urban Sketching per a arquitectes i Reportatge.

L’any 2017 ha estat l’organitzador del Curs d’USK 10×10 “Dibuixant Històries” i de l’exposició “Dibuixant Històries a la Barceloneta” en col·laboració amb Urban Sketchers Barcelona.

https://www.instagram.com/toni__santiago/

Montse Fortino (Barcelona)

Montse Fortino (Barcelona, 1963). Visc a Rubí però em desplaço fins on calgui si és per dibuixar. Diplomada en Biblioteconomia i Documentació, treballo a TV3 a l’arxiu d’imatges (Videoteca). Vaig descobrir el món dels sketchers el 2012 amb Barcelona Dibuixa i des d’aleshores em té enganxada. Des del 2014 estudio Il·lustració a l’Escola de la Dona. Aquest curs segueixo les classes d’Edicions Personals i Il·lustració per a adults. M’apunto a tants tallers com puc i les meves vacances acostumen a ser de caminar i dibuixar. He assistit a Sguardi sul reale 2016, Compostela Ilustrada 2016 i 2017, i Malagrafica 2018.

https://www.instagram.com/francesc_ricart/

Francesc Ricart (Barcelona)

La Fuliola 1977 (de la terra ferma) però del Poble Sec des de fa 12 anys. Sóc Arquitecte tècnic graduat a l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (EPSEB) però exercint d’interiorista des del 2000 en un estudi professional de Barcelona, intervenint en totes les fases, des del disseny fins a la gestió i seguiment de les obres.
Completament apassionat pel món de la il·lustració així com les belles arts i el disseny. Tinc la mania de dibuixar al metro i gaudir de les quedades d’urban sketching tant per la part del dibuix com per la part més social, conèixer gent i gaudir d’una bona conversa sigui amb un cafè o amb un vermut. Fundador de la pàgina de Facebook i Instagram SketchQue juntament amb 3 sketchers més.

https://www.instagram.com/francesc_ricart/

Toni Rodríguez 

Llicenciat en Psicologia per la UB. Treballo a TV3 com a tècnic de so. Aficionat al dibuix i al còmic, el 2015 entro en contacte amb el món de l’Urban Sketching. Des d’aquell moment participo en diversos tallers d’urban sketching impartits per artistes nacionals i internacionals.

Em sumo a aquesta candidatura amb l’ànim de donar continuïtat a l’associació Usk Barcelona mitjançant projectes de cohesió entre els seus associats i de projecció de l’entitat a nivell local. Ens proposem donar continuïtat a projectes ja endegats per la junta sortint així com tirar endavant noves iniciatives vinculades a la projecció de la ciutat i el país com a referents en el món del Usk.

https://www.instagram.com/deltoro_bcn/

Pere Armengol (Sabadell) 

Va estudiar Enginyeria Informàtica per la UOC. Es va iniciar en el mon del sketching el 2015 i des d’aleshores enganxat a qualsevol activitat relacionada amb aquest moviment. Ha recorregut mig món perseguint trobades d’sketching: Compostela Ilustrada 2016 i 2017, Malagrafica 2018, sketchcrawls a Nova York, Chicago i Londres.

https://www.instagram.com/pere.armengol/










Jaume Jané (Barcelona) 

Programador web que porta més de 10 anys vinculat al sector de la tecnologia i la innovació. Va viure dos anys al Regne Unit. Addicte als viatges, el 2015 va decidir fer la volta al món durant 7 mesos. Durant el viatge va connectar amb el món del dibuix.

Membre de la primera junta d’USk Barcelona va participar durant un any en tasques de gestió i coordinació d’activitats, comunicació a les xarxes social i al blog, i creador de la newsletter bimensual.

Ha assistit a altres activitats d’sketching fora de Catalunya com Malagráfica, Compostela Ilustrada i Rendez-Vous du Carnet de Voyage (Clermont-Ferrand)

https://www.instagram.com/jaumejane/

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *