ullastrell

3ra Trobada Fira de l’oli Ullastrell

Des d’USk Terrassa i Usk Barcelona, i per sol·licitud popular, convoquem la 3a Trobada Sketcher de la Fira de l’Oli d’Ullastrell. Aquesta activitat ens permet sortir de les respectives ciutats on tots dos grups acostumem a organitzar les nostres trobades i gaudir d’unes vistes excel·lents del Vallés Occidental, Baix Llobregat, Bages i Barcelonés. A la Fira, a part de dibuixar, podem gaudir i comprar productes de la terra i degustar l’oli dels diferents productors locals que aquest dia s’hi apleguen. Especial atenció a l’oli produït amb olives de la varietat becaruda, que els productors locals estan mirant de recuperar i evitar que se’n perdi el cultiu.


Enguany, proposem dues activitats que donaran un atractiu extra a la trobada: un circuit de micro-sketch que ens durà fins a un camp d’oliveres on farem un mini-taller de dibuixar oliveres centenàries a càrrec de l’artista Fernando Font de Gayà, acompanyat d’una breu explicació sobre l’univers de les oliveres a càrrec del productor local i president de l’Associació de Productors d’Oli d’Ullastrell, Xavier Morral.

Com en anteriors edicions, farem la recepció de la trobada a les 9.30h al hall de l’Ajuntament on el consistori ens obsequia amb un esmorzar abans d’iniciar l’activitat.
L’activitat començarà puntualment a les 10.00h des del mateix hall i finalitzarà a les 14.30h davant el mateix ajuntament per a fer la foto final.

Activitat gratuïta oberta a tothom

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *