congrés

GRADA – El saló de la imatge i el Coneixement

USk Barcelona ha estat convidada a participar a GRADA, el saló de la imatge i el coneixement que se celebrarà a Fira Gran Via els dies 26 a 29 de març dins la 9a. edició del Congrés Gràfic Graphispag.


Aquests dies, el congrés serà el punt de trobada de les especialitats que tenen en la imatge el seu vehicle d’expressió, des de la comunicació visual i el disseny gràfic a l’arquitectura i enginyeria, passant per les belles arts, l’urban sketch, il·lustració, packaging, disseny textil i tipografia entre d’altres.


Els urban sketch, degudament acreditats (1), podrem accedir al recinte firal de manera gratuïta.


USk Barcelona disposarà d’un espai on s´hi podran exposar els dibuixos que es vagin fent els dies del congrés i que es podran escannejar al mateix recinte.





ATENCIÓ! Noves instruccions per a assistir a Grada com a Urban Sketchers!

Degut a un acord de darrera hora entre Graphispag i Grada, s’ha aconseguit que l’assistència al congrés com a urban sketchers sigui gratuïta tant per dibuixar com per assistir a conferències i tallers.


Els Urban Sketchers interessats a visitar el #CongrésGràfic i dibuixar-hi en el recinte @Graphispag a @FiraBarcelona, del 26 al 29 de març, podran fer-ho gratuïtament prèvia acreditació.


Les passes a seguir per a poder assistir-hi gratuïtament:
1) Adquirir un accés de Visitant Professional des del web #gradameeting http://gradameeting.org/visitar/ si sols voleu venir a dibuixar i no assistir a cap conferencia o taller.


IntroduÏr-hi el codi promocional COLLEGI (amb majúscules tal com aquí està escrit) per a adquirir un passi de Visitant Professional al preu de 0 € (si sols veniu a dibuixar).


2) Cal que us registreu al següent enllaç, per saber quin dia assistireu i poder tenir permís per dibuixar al recinte firal: https://goo.gl/forms/whlbGuMAPXxKktQ03


3) Presentar-vos al estand del @Col.legiOficialDeDissenyGraficDeCatalunya on us facilitaran un distintiu, que us identificarà com sketchers autoritzats i que pugueu dibuixar sense problemes en tot l’espai congressual asseguts a terra o en una cadireta o a les zones de lliure accés a fira. Sense aquesta acreditació no tindreu permís per dibuixar, per una qüestió de seguretat i control dels treballadors de Fira.


4) Un cop finalitzat la vostra jornada heu de presentar-vos al estand del @Col.legiOficialDeDissenyGraficDeCatalunya on us segellaran el dibuix amb un segell especial @urbansketchersbarcelona i @gradameeting i fotocopiaran la vostra obra per esser exposada i poder accedir al sorteig de material cortesia de @RoyalTalens. Sense el segell no es podrà participar al sorteig.


5) D’altra banda, si voleu assistir a les conferències, on entre més de 25 ponents, hi haurà en Gabi Campanario realitzant una conferència i taller el divendres 29 de març, cal que adquiriu igualment el passi de visitant professional però utilitzant el codi promocional 9B2C7710 (això és pel pack pro d’un dia, que a part d’estar inclós el passi de visitant profesional, també permet assistir a totes les conferències d’un dia concret).


Les places per als tallers ja s’han exhaurit totes i l’entrada a les conferències estarà limitada per l’aforament de la sala

#uskGRADA #CongrésGràfic #GRADAmeeting #Royaltalens #colourfullyyours #RoyalTalensSpain #PigmaMicron #Pigma #PigmaBrush #GellyRoll #GellyRollPen #GellyRollPens


@gradameeting @RoyalTalens @RoyalTalensSpain @sakura_europe

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *