nit dels museus,  sant lluc,  Trobades

Dibuixem el Museu d’escultures efímeres

Col·laborem amb el Centre Artistic de Sant Lluc per convidar-vos a dibuixar la Nit dels Museus.

El dissabte 18 de maig de 19:00h a 01:00h el centre proposa un museu efímer a partir de les imatges de les escultures clàssiques, algunes inertes i d’altres vives, que els visitants podran recrear, representar i interpretar a través de la seva mirada. Tothom qui ho vulgui podrà deixar la seva obra a l’espai expositiu de SANTLLUC, creant així una galeria compartida d’art entre tots els visitants d’aquesta nit tan especial. Aquesta activitat està oberta a tots els públics i SANTLLUC hi posa els elements necessaris perquè tothom que ho vulgui hi pugui participar.


Durant la nit, a més, podreu gaudir de l’oferta del bar, de la música en directe a càrrec del pianista Adrià Arribas i de la possibilitat de participar en dos sortejos:

SORTEIG 1 – Fotografia*: publica les fotografies que facis a SANTLLUC durant La Nit dels Museus’19 i etiqueta’ls amb els hashtags #santlluc #fotosantlluc i #bcnésmuseu.
El premi consisteix en un kit de dibuix, un tiquet de tres sessions per entrar a dibuixar a SANTLLUC i un esmorzar/berenar al nostre bar.

SORTEIG 2 – Dibuix/sketch*: publica els teus dibuixos fets a SANTLLUC durant La Nit dels Museus’19 i etiqueta’ls amb els hashtags #santlluc, #santllucésdibuix, #bcnésmuseu, #uskbarcelona i #uskbcnsantlluc. Totes les obres presentades a la nostra recepció durant La Nit dels Museus’19 es mostraran a la Sala d’exposicions de SANTLLUC entre el 21 i el 23 de maig, ambdós inclosos, de 17 a 20 h. És pot presentar una obra per persona i pot ser l’original o una reproducció. Totes les obres originals s’hauran de recollir abans del 31 de maig. El premi consisteix en un tiquet de tres sessions per entrar a dibuixar a SANTLLUC i un esmorzar/berenar al nostre bar.

*ATENCIÓ: recordeu que els/les models no es poden fotografiar!

Més informació: http://www.santlluc.cat/index.php?lang=cat&sec=not%C3%ADcies

Fotos del dia:

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *