10 Anys,  10x10,  Barceloneta,  Manu Ripoll,  Mekaeli,  Taller,  Toni Santiago,  USk Barcelona,  Workshop

Primer dia del curs “Dibuixant històries” / Primer día del curso “Dibuixant Històries”

Vàrem creuar  els dits desitjant que l’endemà fes sol i perquè la tempesta desaparagués el divendres a la nit. I així va ser, dissabte al matí ens va acollir una llum cristal·lina, aire pur de primavera per al primer mòdul del curs “10 years 10 classes” de Usk Barcelona: Dibuixant Històries. Little stories (Focus)

Guiat per Manu Ripoll, Mekaeli i Toni Santiago, el grup va començar a explorar la Barceloneta, un barri que serà el centre de la mirada de tots els assistents fins al mes de juny.
Dibuixar és enfocar la mirada, quadrar el punt de vista, recollir elements que més parlen d’un lloc, la seva gent, el seu ambient … és traduir amb traços i colors sobre paper l’essència d’un moment.

Seguirem els passos dels Sketchers aquí!


Aquí trobareu la resta de fotos del primer dia.


Cruzamos los dedos deseando que al día siguiente hiciera sol y para que la tormenta se fuera viernes noche. Y así fue, el sábado por la mañana nos acogió una luz cristalina, aire puro de primavera para el primer módulo del curso “10 years 10 classes” de USk Barcelona: Dibuixant Històries. Little stories (Focus)


Guiado por Manu Ripoll, Mekaeli y Toni Santiago, el grupo empezó a explorar la Barceloneta, un barrio que será el centro de la mirada de todos los asistentes hasta el mes de junio. 
Dibujar es enfocar la mirada, cuadrar el punto de vista, recoger elementos que más hablan de un sitio, su gente, su ambiente… es traducir con trazos y colores sobre papel la esencia de un momento. 

¡Seguiremos los pasos de los sketchers aquí!

Aquí encontraréis el resto de fotos del primer día.

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *