10x10,  Barceloneta,  Exposición,  Toni Santiago

Exposició “Dibuixant històries a La Barceloneta”





Urban Sketchers ha fet 10 anys i per celebrar-ho estem organitzant l’Exposició “Dibuixant Històries a La Barceloneta” que inaugurarem el dia 1 de juny a les 19:30 al Centre Cívic Barceloneta, C/Conreria 1-9.

Si tens dibuixos fets al barri de La Barceloneta i vols participar a l’exposició, si us plau envia’ns-els escanejats i firmats al mail: expouskbcn@gmail.com (Fins 27 de Maig).

Tingueu en compte que la mida d’impressió dels dibuixos serà A4 o A3 com a màxim i que el format dels arxius caldrà que sigui jpg. L’organització es reserva el dret de no incloure a l’Exposició dibuixos no realitzats al barri de La Barceloneta o que degut a la limitació de l’espai expositiu no es pugin incloure.

Els participants a l’exposició accepten la cessió dels drets de reproducció de les seves obres només per a l’Exposició “Dibuixant Històries a La Barceloneta”. Un cop finalitzada els arxius, dibuixos i fotografies rebuts no es podran fer servir per cap altre tipus d’activitat sense el consentiment explícit de l’autor/a. Durant l’exposició es realitzaran fotografies que poden ser utilitzades al blog d’Urban Sketchers o les xarxes socials per a promocionar l’esdeveniment.


Evento Facebook

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *