3er Dissabte,  Associació USkBCN,  Trobades

El 3r dissabte de gener

3r dissabte gener

Aquest primer 3r dissabte del 2018 us convidem a trobar-nos a la Plaça d’Eivissa situada en el cor de la part antiga del barri d’Horta de Barcelona. La plaça va ser coneguda com a plaça del Mercat fins que el 1907, uns anys després de l’agregació d’Horta a Barcelona, l’Ajuntament li va canviar el nom per l’actual de plaça d’Eivissa. El 1921 es va aprovar un projecte d’eixamplament per fer-la més gran i menys irregular. Des del 1970 hi arriba el metro, amb una sortida de l’estació d’Horta de la línia 5.

És una zona on predomina l’ambient popular del barri, la gent, els veïns, es reuneixen en els bancs o al voltant d’unes braves, unes canyes, uns xurros… I en moltes ocasions, també es poden trobar diferents celebracions i festes així com petits comerços ambulants. A veure si tenim sort!

El punt de trobada serà a la Plaça d’Eivissa a les 11:00h. i la foto final i compartir els dibuixos a les 13:30h. Podeu arribar amb la línia 5 i sortir a la mateixa plaça.

Coorganitzat per: Albert Bayo i Eva Viudes

Ens veiem dibuixant!

One Comment

  • morator

    Visc a Horta i us he vist aquest matí a la plaça Eivissa dibuixant. Us prometo que m´ha emocionat veure-us dibuixar amb els blocs i els estris i amb estils diferents i com us mirava la gent embadalida (jo entre ells)
    M'encantaria formar part del vostre grup, encara que no tinc la destresa del dibuix al natural! que tinc que fer?

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *