Associació USkBCN,  Barcelona,  Drawing meetings,  Esdeveniments,  Modernisme,  Sant Pau Recinte Modernista,  Trobades,  USk Barcelona

Dibuixem el Recinte Modernista de Sant Pau

Click para ver las 
***

 4 abril 

A tots els inscrits a “Dibuixem Sant Pau Recinte Modernista”
Gràcies per la vostra inscripció a aquesta trobada excepcional. Serem 200 persones gaudint d’un lloc fantàstic ple de colors i racons per dibuixar.
El Recinte Modernista de Sant Pau ha convidat el grup a una activitat d’Urban Sketching. És per això que si no sou sketchers i us hi heu apuntat per visitar-lo, us recordem que el recinte obre les portes gratuïtament el primer diumenge de cada mes i us agrairíem que deixéssiu la vostra plaça a aquells que són a la llista d’espera.
A causa del volum de persones inscrites, hem d’organitzar-ne l’entrada entre les 10 h i les 11 h. Rebreu un correu amb una hora assignada (10 h, 10.15 h, 10.30 h o 10.45 h).
És obligatori seguir les normes de seguretat del recinte: donar el nom a les taquilles i passar per l’arc de seguretat. Facilitar aquesta tasca reduint les bosses, etc. agilitarà aquest procés. Gràcies per endavant per la vostra comprensió.
Si voleu participar en el sorteig que s’explicarà aquell mateix dia, haureu de compartir els vostres dibuixos a Instagram amb el hashtag #uskBCNSantPau i seguir @santpaubcn @urbansketchersbarcelona
Horaris:
10 h – 11 h: Entrada al recinte

11 h: Ens trobem a la glorieta del jardí, davant del pavelló de l’Administració (el gran)

13:30 h: Foto final
Normes:
No es pot menjar ni fumar al Recinte, tampoc als jardins.
Aneu amb compte amb el material per evitar taques a terra.
A l’interior de pavellons no es podrà pintar amb aquarel·la, per evitar vessaments d’aigua.

Gràcies! Ens veiem dibuixant a Sant Pau!

——————————————————————————-

El dissabte 14 de d’abril a les 11h us convidem a dibuixar el Recinte Modernista de Sant Pau. Aquesta activitat gratuïta requereix d’inscripció prèvia omplint el següent formulari. Límit de 200 participants.

    10h – 11h  Entrada al recinte
    11h           Ens veiem a la glorieta del jardí, davant del pavelló de l’Administració (el gran)
    13:30h      Foto final
Preguem arribar amb temps suficient per passar el control obligatori de seguretat. L’entrada al recinte serà entre les 10h i les 11h.

Un cop a l’entrada haureu de facilitar el vostre nom i us donaran un fulletó amb el mapa del recinte i un adhesiu negre que haureu de portar.

Recinte Modernista de Sant Pau

Després d’acollir durant un segle les instal·lacions de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, arran del trasllat de l’activitat sanitària al nou hospital, un ambiciós procés de rehabilitació ha permès recuperar el valor patrimonial i artístic del Recinte Modernista de Sant Pau, obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

La restauració dels pavellons modernistes, declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 1997, ha permès el desenvolupament d’un programa cultural que té com a objectiu principal la posada en valor d’aquest tresor del modernisme europeu.

Ens veiem dibuixant!

https://www.santpaubarcelona.org

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *