Trobades

Dibuixem l’escola Dolors Monserdà-Santapau

L’escola Dolors Monserdà-Santapau (DMS) celebra aquest curs el 30è aniversari i ens convida a conèixer i dibuixar el seu edifici i el bosc que l’envolta i a fer un aperitiu juntament amb les famílies i els ex alumnes de l’escola que s’animin a dibuixar amb nosaltres.

Els dibuixos es podran pujar a Instagram amb l’etiqueta #uskbcnDMS o enviar per correu electrònic escanejats a a8001716@xtec.cat. Tots els dibuixos amb aquesta etiqueta i els rebuts per correu s’exposaran a l’escola el 23 d’abril, diada de Sant Jordi i gran jornada de celebració dels 30 anys de l’escola.

L’edifici modernista on actualment hi ha el parvulari de l’escola és d’inspiració nord-europea amb una torra rodona de punxa allargada i una altra de quadrada amb forma de torre de vigilància que va ser restaurat l’any 1991. VA ser construït l’any 1904 a la finca de Can Lledó (on hi havia una masia del segle XV) per l’arquitecte modernista Miquel Madorell Rius, conegut per altres obres com l’edifici Bayer, La Casa Ubarri o el teatre Tivoli.

Dia: 23 de març
Hora: 10:30 h

DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *