bendhora,  marxa nordica,  sketch&walk

Sketch & walk per Collserola, 5 de març, 9:30h

 

Us proposem una activitat diferent de dibuix combinat amb el exercici a l’exterior:

De la mà de Bendhora  farem una formació d’iniciació a la marxa nòrdica seguida d’una caminada circular per Collserola on tindrem estones per dibuixar. 

Per aquells que no ho conegueu, la marxa nòrdica (nordic walking) és una activitat física que incorpora l’ús actiu d’uns bastons específics a la forma natural de caminar per així impulsar el cos cap endavant. Integra l’activitat de la part inferior i superior del cos però respecta en tot moment les característiques de la marxa humana. Es una activitat física assequible a tothom, que treballa el cos de forma simètrica i equilibrada amb l’objectiu de millorar el benestar físic i emocional dels que el practiquen.

El Sergi Garcia, director de Bendhora, és tècnic esportiu en baixa i mitja muntanya i formador nacional de marxa nòrdica (INWA) i la resta de l’equip de Bendhora són tots instructors de marxa nòrdica. 

L’activitat que proprosem tindrà una durada de 4h (9:30h a 13:30h) i inclou: la formació d’iniciació a la marxa nòrdica, el préstec dels bastons, el guiatge durant l’itinerari i l’assegurança (el punt de sortida i arribada serà la parada del Baixador de Vallvidrera dels FFGG). També inclou la trobada de dibuix!




DEIXA UNA RESPOSTA

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *