sketchakucha

Primer Sketchakucha de USk BCN

Hola a tothom!

Ja tenim els quatre primers ponents del primer “Sketchakucha”!!! 
Estem molt contents perquè aquests “sketchers” tractaran, el proper dijous 23diferents temes al voltant del món del dibuix sobre quadern “in situ”. 
Toni SantiagoManu RipollMekaeli Eklu-Natey Garcia -“Dibuixant históries a la Barceloneta”Margot Alonso – “Gracias por compartir”Montse Fando Mestre – “Waiting Rooms”Llorenç Serrahima – “Un quadern d’estiu’.

Els vostres comentaris i suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies i ens veiem aviat!
Hola Sketchers!

Com vàrem discutir a la reunió, del 31 de gener, us proposem una primera sessió de l’SKETCHAKUCHA, per posar en marxa la proposta, provar el format i trobar voluntaris per portar aquest tema.

Dijous 23 febrer
18.30 a 20h 
Sala d’actes
Biblioteca del Clot, 
Museu del Disseny 
Metro Glòries 
 Entrada lliure! 

Què és un Sketchakucha?
Un sketcher presenta durant 6 minuts els seus dibuixos/fotografies (com a màximes es projectaran 20 imatges, que han de ser en format electrònic per a la projecció).
És un exercici d’estil que permet a cadascú desenvolupar les seves capacitats de presentació i transmissió de les seves obres. El temps de la presentació és limitat! Aquest és el joc …
Després de totes les presentacions tindrem un temps per debatre-les.

El tema de les imatges?
Un viatge, un esdeveniment, una trobada, un curs, un taller, l’experimentació d’una nova eina, colors … el que volgueu… però l’eix sobre el qual vertebrar la xerrada serà el dibuix sobre llibreta i tot el que es pot derivar… i, per descomptat, una història.

Com participar-hi?
Per a aquesta sessió introductòria, busquem a 4 valents que vulguin presentar algun tema sobre el dibuix en llibreta (una técnica, una experiència, un viatge, un projecte,…, com hem comentat abans) en aquest format.

Envia’ns un correu a USk BCN per registrar-te o demanar més informació: uskbcn2013@gmail.com.
Digueu-nos quantes imatges presentareu (mínim 6, màxim 20) i escriviu unes línies sobre el tema de la vostra presentació perquè ho poguem compartir i també ens organitzem per tenir-ho tot a punt per la trobada.

Esperem que us agradi aquesta proposta que permetrà discutir més en detall el procés creatiu i la realització de les obres de la nostra comunitat.

Estem buscant voluntaris per organitzar les properes sessions, idealment serien un cop cada mes però això depèn de l’interès i de la disponibilitat de cadascú.

Sabem que hi ha moltes històries per compartir en els vostres quaderns!

Moltes gràcies!

USk BCN

_____________________________________________________

Hola Sketchers!

Como discutimos en la reunión, del 31 de enero, os proponemos una primera sesión de SKETCHAKUCHA, para poner en marcha la propuesta, probar el formato y encontrar voluntarios para llevar este tema.

Jueves 23 de febrero 18.30 a 20h 
Sala de actos
Biblioteca del Clot, 
Museu del Disseny 
Metro Glòries 
 ¡Entrada libre!

¿Qué es un Sketchakucha?
Un sketch presenta durante 6 minutos sus dibujos / fotografías (como máximas se proyectarán 20 imágenes, que deben ser en formato electrónico para la proyección).
Es un ejercicio de estilo que permite a cada uno desarrollar sus capacidades de presentación y transmisión de sus obras. El tiempo de la presentación es limitado! Este es el juego …
Después de todas las presentaciones tendremos un tiempo para debatirlas.

¿El tema de las imágenes?
Un viaje, un evento, un encuentro, un curso, un taller, la experimentación de una nueva herramienta, colores … lo que queráis … pero el eje sobre el que vertebrar la charla será el dibujo sobre libreta y todo lo que se puede derivar … y, por supuesto, una historia.

¿Cómo participar?
Para esta sesión introductoria, buscamos a 4 valientes que quieran presentar algún tema sobre el dibujo en libreta (una técnica, una experiencia, un viaje, un proyecto, …, como hemos comentado antes) en este formato.

Envíanos un correo a USk BCN para registrarte o pedir más información: uskbcn2013@gmail.com.
Decidnos cuántas imágenes presentaréis (mínimo 6, máximo 20) y escribid unas líneas sobre el tema de vuestra presentación para que lo podamos compartir y también nos organicemos para tenerlo todo a punto para el encuentro.

Esperamos que os guste esta propuesta que permitirá discutir más en detalle el proceso creativo y la realización de las obras de nuestra comunidad.

Estamos buscando voluntarios para organizar las próximas sesiones, idealmente serían una vez cada mes pero esto depende del interés y de la disponibilidad de cada uno.

Sabemos que hay muchas historias para compartir en vuestros cuadernos!

¡Muchas gracias!

 USK BCN