Associació USkBCN,  usk

Les activitats per aquest mes d’octubre

Acabem de començar un mes d’octubre ple de trobades i esdeveniments per dibuixar:

Dissabte passat, la trobada de “La Plaça Dibuixa”, amb molts de vosaltres i amb moltes ganes de dibuixar. 

La trobada del 3r dissabte, aques mes, es trasllada al DIUMENGE DIA 17 d’octubre a les 10:30h,  per acompassar-nos amb la proposta de l’SketchTogether Day que ha proposat Urbansketchers a nivell mundial.

Ens trobarem al Passeig Marítim de la Barceloneta, davant de l’escultura de l’Estel Ferit:(https://goo.gl/maps/nodNxW3Ra9m8pBxMA)

Imagen de la pantalla de un celular con letras

Descripción generada automáticamente con confianza media

El cap de setmana del 23-24 d’octubre està farcit d’esdeveniments:

Hi ha el 48h d’Open House Barcelona i diumenge 24 hi ha trobada d’sketchers Open Sketch de 10:30h a 13:30h. 

Enguany, aquesta activitat se suma a l’homenatge a l’arquitecte Enric Miralles, del qual es van commemorar els 20 anys de la seva defunció l’any 2020, i es proposa un itinerari a través de la seva obra. Cal inscripció prèvia a través del link: 

https://forms.gle/hJkJ8gDQBsLJDaY68

Texto

Descripción generada automáticamente

També hi ha Barcelona Dibuixa on, des de l’associació i amb la col·laboració de voluntaris, impartirem un taller gratuït al Museu Marès obert a tothom, per convidar a provar i conèixer l’Urban Sketching. 

Imagen que contiene Texto

Descripción generada automáticamente

El  taller s’anirà repetint des les 11h del matí fins les 19h (amb un descans per dinar). La duració aproximada de les sessions serà d’una hora i la previsió es que es faci més d’un taller simultani . Ens caldrà ser uns quants per tirar endavant aquests tallers i omplir la jornada fent relleus. Aprofitem per fer una crida a persones voluntàries que ens pugin donar suport en aquest esdeveniment (el material el posen els organitzadors i per tant no us heu de preocupar de res, així com tampoc pel contingut del taller. Es molt senzill i ja us donarem el detalls).

Els qui estigueu interessats contacteu amb nosaltres, quan abans millor, tot enviant un correu: uskbcn2013@gmail.com amb les vostres dades i la vostra disponibilitat. Moltes gràcies per endavant.

Per últim, es celebra també Mercat de Mercats a la Plaça de les Glòries i, entre les parades hi haurà també una exposició de dibuixos de mercats fets per companys que han volgut compartir els dibuixos fets als mercats de Barcelona. 

Imagen que contiene Diagrama

Descripción generada automáticamente

Us hi esperem!!