open sketch,  Trobades

Opensketch19

INSCRIPCIONS* EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_Yj0_6XoNRxeUM9y9p2pX8n2EqT_zo2wOlvXRShfcGzLycw/viewform

#Opensketch19 torna a convidar els ciutadans a remirar l’arquitectura des del dibuix; oferint un itinerari especial per a sketchers:

Itinerari circular al Tibidabo el diumenge 27 d’octubre, d’11 a 14 h (Colònia del Tibidabo, Estació de Ràdio Barcelona, Parc d’Atraccions del Tibidabo i temple Sagnier).

Itinerari detallat:

11.00 h – Trobada a l’entrada del Parc del Tibidabo – Acreditació com a opensketcher de l’#OHB18

11.15 h – 1r punt per dibuixar: Colònia Tibidabo
La Colònia del Tibidabo o de “Cal Totxo”, inicialment d’estiueig, que va ser traçada entre 1912 i 1919 per l’arquitecte Arnau Calvet. A través de carrers estrets i parcel·les de forts desnivell es van anar aixecant una vintena de cases unifamiliars, algunes d’elles d’estil modernista, què són, totes elles, obres dels arquitectes Josep Masdeu i Alfred Paluzie. Actualment, el conjunt de la Colònia, de gran valor arquitectònic, està inclòs en el Catàleg de Patrimoni de la ciutat i, entre els seus més de 300 residents, hi ha un bon nombre de descendents o antics treballadors del parc.

12.00 h – 2n punt per dibuixar: Estació Ràdio Barcelona

12.45 h – 3r punt per dibuixar: interior del Parc del Tibidabo

13.30 h – Refrigeri i possible 4t punt per dibuixar: Temple Expiatori del Sagrat Cor.

Més informació sobre l’esdeveniment i el concurs al següent enllaç:
https://www.48hopenhousebarcelona.org/concurs-i-itinerari-opensketch/

* la inscripció és obligatòria per a poder accedir al recinte del Tibidabo, ja que ens facilitaran polseres per al parc i també per a poder participar en el concurs.