sketchakucha

SketchaKucha Juny

Hola a tothom!

Ja tenim aquí el tercer Sketchakucha amb cinc sketchers.
Els ponents són Albert Bayo,  Katerin Carballares, Merce Guiu, Francesc Ricart, Toni Rodriguez.

No us perdeu esteu totes i tots convidats a la sala d’actes del centre civic. Aquest esdeveniment ens serveis per compartir i comentar experiències al voltant del dibuix “in situ”. Ens veiem aviat!

Dijous 29 juny – 19h30 
Centre Civic Barceloneta, Carrer de la Conreria, 1-9, 08003 Barcelona

Què és un Sketchakucha? 

Un sketcher presenta durant 6 minuts els seus dibuixos (es projectaran 20 imatges, que han d’estar en format digital per tal de poder-ho fer). És un exercici d’estil que permet a cadascú desenvolupar les seves capacitats de presentació i transmissió de les seves obres. El temps de la presentació és limita a 6 min, Aquest és el joc … Després de totes les presentacions tindrem un temps per debatre-les.

El tema de les imatges? 

Un viatge, un esdeveniment, una trobada, un curs, un taller, l’experimentació d’una nova eina, colors … el que volgueu… però l’eix sobre el qual vertebrar la xerrada serà el dibuix sobre llibreta i tot el que es pot derivar… i, per descomptat, una història. També podría ser algun tema sobre el dibuix en llibreta (una técnica, una experiència, un viatge, un projecte,…, com hem comentat abans) en aquest format.