Pierre Amoudry

Pierre Amoudry viatja amb un quadern a la seva mà des de fa més de 20 anys. Ha viscut 9 anys a Barcelona i ara està vivint als Alps francesos.

A més dels nombrosos projectes (murals, caricatures…), el quadern de viatge es manté com un exercici periòdic i regular, en qualsevol tipus de situació o circumstància, en un vaixell o entre la multitud, als Alps nevats o en el continent africà a 40 graus.

Pintor tot terreny i de tot format, utilitza tant quaderns de gran format per a pintar panorames com col·leccionar caricatures del seu entorn en petits quaderns… Originalitat: el que s’espera d’un il·lustrador poc formatat!

Perspectiva i Aquarel·la

(Nivells: principiants, intermedi, expert)

Descripció i objectius del taller :

– Observar, prendre temps per a entendre l’arquitectura i plasmar-ho en un esbós amb els conceptes bàsics de perspectiva,

– Elecció de la composició i treball de l’esbós amb llapis en primer lloc. En segon lloc, familiaritzar-se o perfeccionar la tècnica de l’aquarel·la.

– L’objectiu d’aquest taller serà el de re-descobrir el dibuix acadèmic per a secundar adequadament les diferents maneres d’abordar el color, mentre simplement ens divertim amb un tema aparentment complex.

Materials :

– Paper de qualitat de grandària gran A4 mínim (A3 idealment) i mínim 100g. Poden ser 3 o 4 fulles soltes, de preferència llis, amb un suport rígid per a dibuixar o un quadern de viatge aleatòriament.

– Aquarel·les

– Llapis de color no aquarel·lables: blanc i negre, 2 o 3 tipus de marron, colors freds (verd/blau, violeta, grisos..) i càlids (ataronjats, groc/verd, rosa..)

– Maquineta o cúter. Gomes i regles prohibides!!!

– 3 pinzells: ample, mitjà i fi.

– Una reserva d’aigua (cantimplora/ampolla d’aigua) i un recipient, un drap, unes pinces per a mantenir el paper i una cadira/banqueta plegable per a asseure’s dibuixant.