USk Catalunya

VII Trobada USkCatalunya, 13 d’abril 2024, Sabadell

Cartell fet per Josep Ubia amb dibuix d’Eloi Pons. L’edifici és el Mercat de Sabadell, punt final de la trobada de la tarda. 

Drink and Draw, tarda del divendres 12 d’abril

El divendres a la tarda (19h) farem un beure i dibuixarem al bar L’Embarcador al voltant del llac del Parc Catalunya:  Localització de L’Embarcador.

Web

Al següent enllaç podeu accedir a la web on trobareu el plànol de googlemaps i molta de la informació de la trobada, que s’anirà actualitzant contínuament i que ha estat possible gràcies a la feina de la companya Judith Vinyals de Smart Singular Projects.

Enllaç a la web de la trobada

En Joan Coch oferirà una demostració d’aquarel·la amb la col·laboració de la marca sabadellenca de pinzells Escoda als jardinets de la Fundació Espai Cultura Antiga Caixa Sabadell a partir de les 16h.

Recordeu portar monedes per fer la vostra aportació per a la trobada de l’any vinent (mínim aconsellat 1€).

Sorteig material artístic: Entre les 9 i les 11h, després de recollir l’acreditació, cadascú provarà sort i descobrirà si li ha tocat un dels regals oferts pels diferents patrocinadors. 

Segells dels diferents grups d’Urban Sketchers: Durant tota la jornada hi haurà unes taules al pati del Museu d’Art de Sabadell on es podran segellar els dibuixos amb els segells dels diferents grups presents a la trobada. 

Per a qualsevol dubte o per si finalment no es pot assistir, envieu correu a: uskcat2024@gmail.com