comerços,  emblematics

Dibuixem La Manual Alpargatera

Us convidem a dibuixar els dies 21, 22 i 28 de juny la icònica façana de La Manual Alpargatera, que malauradament a primers d’aquest Juliol es veu obligada a reformar i reduir la seva mida.

Ens conviden a immortalitzar aquesta singular façana abans de perdre el seu disseny original que porta lluint més de 80 anys.

És un lloc emblemàtic que fins i tot ha estat mencionat al llibre de Carlos Ruíz Zafón “El cementerio de los libros olvidados”. Al 1954, ja era tan conseguda que els va arribar una carta sense adreça, només un dibuix de la façana i un de “Colon” per Barcelona. 

Aquesta façana va ser obra del decorador Ferran Povo i es va fer amb una part de la façana d’Avinyó 7 i una altra d’Avinyó 7bis. Es van utilitzar elements antics i moderns per comunicar l’essència d’una empresa en equilibri entre la tradició i la innovació, entre l’urbà i el campestre, entre moda i confort.

Ara les circumstàncies fan que s’hagin de discriminar els dos locals, i la part del 7bis retorni a la façana original de l’edifici, mentre que la façana de La Manual Alpargatera, els seus plats antics i les seves rajoles d’oficis s’hagin de reorganitzar a la part d’Avinyó 7 perdent el tercer aparador.

La Manual Alpargatera està pensant fer una segona convocatòria amb la façana renovada i així poder fer una exposició amb l’abans i el després dels dibuixos.

Degut a la limitació de l’espai i a les mesures sanitàries aquesta activitat serà per a un nombre molt limitat de dibuixants. Per això obrirem les inscripcions inicialment només per a socis. En cas de no ser soci et pots apuntar igualment i estaràs a la llista d’espera. Si hi sobra alguna plaça ens posarem en contacte. 

Omple el formulari i indica quins dies podries venir. Farem grups de 8 persones màxim.

Formulari: https://forms.gle/3T4j7pDacmX9bPyv9