llibres,  sant jordi 2020

Sant Jordi 2020: diversos llibres de Montsino

Quadern de Nova York: El setembre de 2018 vaig viatjar amb el meu fill a Nova York. I em vaig fer un quadern amb cartolines de colors per dibuixar el nostre viatge. Un any després vaig decidir autoeditar-ne un facsímil.

Voy a dormir: Voy a dormir és l’últim poema que va escriure Alfonsina Storni abans de suïcidar-se entrant al mar. Vaig sentir-lo a la ràdio i de seguida vaig voler il·lustrar-lo amb taques de tinta. Una il·lustració per a cada vers.

El tapís de la vida: El tapís de la vida és un llibre de consol per la mort d’una persona estimada. Les il·lustracions estan fetes amb aquarel·la i tinta, i amb alguns detalls brodats amb fils de colors.

Tots tres són autoedicions fetes amb La Bibliogràfica.

Si algú en vol comprar que es posi en contacte amb mi a través del formulari de la meva web montsino.com o que m’escrigui directament a montsinofs@gmail.com