Isabell Seidel

Pintora i il·lustradora freelance especialitzada en aquarel·la i tècnica mixta. Centra el seu treball artístic en la recerca sensual de l'entorn natural i els seus constants canvis que capta amb vigoroses pinzellades en vibrants colors.

Apassionada del Urban Sketching i de l’enquadernació utilitza el seu treball in situ com a base per a la pintura d’estudi i col·laboracions editorials i projectes de moda per a clients com Roberto Verino, Concello d’Orense, La Veu de Galícia, UNVI, Diputació de Pontevedra, Universitat de Vigo etc.

En cursos i tallers temàtics Isabell complementa els seus recursos artístics amb la seva formació acadèmica (llicenciada en pedagogia, filologia alemanya i filologia hispànica) i una àmplia experiència docent. És la fundadora de la branca gallega i durant anys corresponsal i administradora del col·lectiu Urban Sketchers Spain. Les seves obres han estat galardornadas amb nombrosos premis en certàmens de pintura i pintura a l’aire lliure.

Aquarel·la directa en el dibuix urbà: color i valor tonal

 

En aquest taller et convido a explorar el nostre entorn urbà directament amb pinzell i aquarel·les sense dibuix previ. Aprendràs a crear paletes de colors equilibrades partint del color local, a simplificar i reforçar els teus dissenys i a guanyar confiança en el teu llenguatge visual.

El mitjà principal del taller serà l’aquarel·la, complementada opcionalment per diferents tècniques seques com el pastís, els llapis de color o retoladors acrílics. La combinació de mitjans ens permetrà valorar aspectes pictòrics, reforçar-los i/o fer ajustos necessaris amb mitjans opacs.

Prioritzar el que personalment valorem com a important en el nostre entorn i donar-li el protagonisme que es mereix ens porta a una expressió visual més sintetitzada, abstracta i personal.